Hibátlan teljesítmény az érdi ifiktől

Három mérkőzésből hármat nyertek a Delta RSE Érd versenyzői az országos ifjúsági bajnokság szombati játéknapján. A Kecskeméten rendezett harmadik OIB-fordulón a vendéglátókat 3:0, míg a Budaörs és a Göd együttesét 3:1 arányban múlták felül Dömötör-Mátrai Beáta röplabdás palántái.

Hasonló tartalmaink:

“A mostani magabiztos sikerhez nagyban hozzájárult, hogy játékosaink részt vettek a 2016 perc elnevezésű évindító versenyünkön, ami jó felkészülésnek bizonyult erre a tornára.” – értékelt a Delta vezetőedzője.

Ugyancsak szombaton a szupermini korosztály is pályára lépett, méghozzá két csapattal egy a fővárosban, öt egyesület részvételével lebonyolított rendezvényen. Az “A” jelzésű érdi team minden találkozóját győzelemmel zárta, amivel meg is nyerte a tornát. A “B” jelű gárda nagy meglepetésre harmadik lett, megelőzve többek között a Vasast is.

2016.01.10 249

Ami a Delta RSE Érd rövid távú programját illeti, csütörtökön a régiós bajnokságból az utolsó meccsét játssza az alapszakaszban, a Közgáz ellen. Ebben a versenysorozatban másodikak jelenleg a deltások. Szombaton, Dunakeszin lesz gyerek felkészülési torna nyolc csapat részvételével. Ezzel készül az OGYB-re Dömötör-Mátra Beáta egyesülete, ami majd egy héttel később kerül megrendezésre.

Január 24-én vasárnap, Érden rendez szupermini tornát a Delta, amelyen két csapattal vesz részt a házigazda klub. Szintén ezen a napon másik két érdi csapat Kispesten lép pályára mini korosztályban, a Budapesti Röplabda Szövetség által tartandó megmérettetésen.

Címkék