Birkózóbál

Immár hagyománnyá vált Érden, hogy minden év elején Tar Mihály, az Érdi Spartacus elnöke megszervezi a Birkózóbált, melyen egy kicsit visszatekintenek a mögöttünk hagyott esztendőre és átadják az egyéni elismeréseket.

Hasonló tartalmaink:

Az Érdi Spartacus 2015-ben 482 érmet szerzett, ami a 2014-es évhez képest gyenge teljesítmény, ám így is volt miért örülni, volt mit díjazni, így az egyesület kimagasló versenyzői ezúttal nem egy verseny elismeréseként, hanem egy év elismeréseként kaptak gyönyörű kupákat. A birkózók, szumósok, grapplingesek ezúttal lazíthattak egy estét, hogy feltöltődve folytatódjon a felkészülés a következő versenyekre.

Nem csak az érdi birkózók tisztelték meg a Birkózóbált, hanem a város jeles személyei is hagyományszerűen jelen voltak, ahogy Tar Mihály a csapatának, úgy T. Mészáros András, polgármester Tar Mihálynak köszönte meg az egész éves munkáját. Az Érdi Spartacus elnöke a sportolók díjai mellett támogatóit is díjazta, T. Mészáros András mellett dr. Aradszki András energiaügyi államtitkár, országgyűlési képviselő, valamint dr. Bács István alpolgármester is kapott ajándékot, de a birkózó- és szumószakma prominens, kiemelkedő személyeit is köszöntötte Tar Mihály, mivel dr. Hegedüs Csaba, a magyar sport századik olimpiai bajnoka, a Magyar Birkózó Szövetség korábbi elnöke, egyszeres világ-, kétszeres Európa-, hétszeres magyar bajnok birkózó, Növényi Norbert, az 1980-as moszkvai ötkarikás játékok aranyérmese, dr. Ancsin László, a Magyar Szumó Szakszövetség elnöke is megtisztelte a birkózóbált.

Tar Mihály köszöntötte Sastin Mariannát, a magyar női birkózás első világbajnokát, aki férjével és edzőjével a korábbi női szakágvezető, Wöller Ákossal érkezett, de Dénes Mercédesz, az Érdi Spartacus versenyzője is lazíthatott két verseny között.

Would you like to replay the video?

Egyéni elismerésben részesültek: Lajsz Dominik, Lemák Diána, Kaszás Elza, Varga Dániel, Krausz István, Kovács Bence, Délceg József, Buzás Patrik, Váncza Ivett, Végh Richárd, Gyenes Bence, Jakab Roland, Földesi István, Sipos Boglárka, Prim Martin, Váncza István, Sárosi János, Dénes Mercédesz, Nagy Gergely, Jakab Dániel, Csörgő Vilmos, Egri Zalán, Feik Lázár, Horváth Éva, Délceg Edvárd, Molnár János, Nagy Krisztián, Berta Mike.

Címkék