Nyerjen jegyet az ÉRD FM-en a röplabda magyar kupára!

A Magyar Röplabda Szövetség február 11-én és 12-én az Érd Arénában rendezi meg a férfi és a női röplabda Magyar Kupa helyosztóit. A mérkőzésekre mindkét napra, vagyis mind a négy mérkőzésre érvényes páros belépőket lehet nyerni az ÉRD FM 101.3-on.

Hasonló tartalmaink:

Az első napon, azaz február 11-én, csütörtökön a férfiak kezdik az MK-t, méghozzá 17 órától a Dág–MAFC-BME bronzmeccsel, azt követően pedig az elmúlt három év döntője ismétlődik, ugyanis a FINO Kaposvár a Kecskeméti RC-vel találkozik. A második napon szintén 17 órától rendezik a nők bronzmeccsét, melyen a Jászberény a Fatum Nyíregyházával csap össze, míg a finálét a kupa címvédője, a Vasas SC-Óbuda játssza az elmúlt két bajnoki kiírás győztesével, a Linamar Békéscsabai RSE gárdájával.

Az izgalmasnak ígérkező meccsekre az ÉRD FM 101.3 hallgatói minden hétköznap 2*2 jegyet nyerhetnek. Az egyik játékra a Napos Oldal című műsorban kerül sor, amit Ölvedi Réka vezet 6 óra és 10 óra között, míg a másik két tikettet a délután 14 órakor kezdődő Hazafelé című műsorban sorsolja ki Bálint László.

Címkék