Nézze VIP páholyból a KEK-negyeddöntőt!

Az ÉRD NBI-es női kézilabda-csapat történetének első KEK-negyeddöntő mérkőzésére készül, amit a francia Issy Paris csapata ellen játszik február 20-án, szombaton az ÉRD Arénában. A meccsre jegyet váltók közül egy szerencsés és partnere, a VIP páholyból izgulhatja végig az izgalmasnak ígérkező találkozót.

Hasonló tartalmaink:

Azok között, akik február 19-én 17:00-ig az ÉRD Aréna jegypénztárában veszik meg jegyüket, Janurik Kinga csapatkapitány kisorsol egy úgynevezett “Mázlista VIP” páholyt, ahonnan a nyertes és partnere különleges körülmények között nézheti meg a mérkőzést, miután elvégezte a kezdődobást.
A bérletesek is játszhatnak, ők az ingyenesen kiváltott helyjegyükkel vehetnek részt a nyereményjátékban. A díjmentes,- és az online vásárolt jegyek azonban nem tudnak részt venni a játékban!
A nyertes sorszámát rögtön a sorsolás után közzéteszik a handballerd.hu weboldalon, valamint a csapat Facebook oldalán! A nyertesnek február 20-án 10:00-ig kell jelentkeznie a nyereménnyel kapcsolatos információk egyeztetésére!
A klub történelmi eseményére még több különlegességgel is készülnek  a szurkolóknak, melyről folyamatosan tájékoztatást adnak hivatalos Facebook oldalukon!
Címkék