Járási Közbiztonsági Egyeztető Fórumok Pest megyében

A tizenhárom Pest megyei rendőrkapitányságon lezajlottak az ülések, melyeken az előző évben végzett munkáról, az eredményekről valamennyi ülésen elismerően nyilatkoztak a résztvevők.

Hasonló tartalmaink:

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területéhez tartozó rendőrkapitányságokon 2016. február 15-ig zajlottak le a Járási Közbiztonsági Egyeztető Fórumok, melyen a megyei és helyi rendőri vezetőkön kívül meghívott vendégként részt vettek a helyi önkormányzatok, oktatási intézmények, egyházak, polgárőrség és egyéb társszervek képviselői.

Az egyeztetésen értékelték a rendőrség és a különféle szervezetek közötti együttműködés, valamint a tavalyi év eredményeit, de szó esett a 2016. évre kitűzött feladatokról, célokról, illetve Pest megye speciális helyzetéről és az esetleges problémákról is. A rendőrkapitányságok vezetői ismertették az illetékességi területen lévő települések közbiztonsági helyzetének alakulását.

A települések képviselői egyetértettek abban, hogy az idei évben is folytatni kell a már megkezdett együttműködést a rendőrség és az önkormányzatok, valamint civil szervezetek között.

police.hu

Címkék