Nyerje meg a 2 éves Érd FM születésnapi tortáját!

Február 23-án indulásának második évfordulóját ünnepli az Érd Médiacentrum rádiója az Érd FM 101.3. A születésnap alkalmából a médium megajándékozza a hallgatóit! Hallgassa a Napos Oldalt Ölvedi Rékával reggel 6 és 10 óra között, délután pedig a Hazafelé című műsort 14 és 18 óra között Bálint Lászlóval és nyerje meg az Érd FM 101.3 szülinapi tortáját!

Hasonló tartalmaink:

A szülinapos médium helyi hírekkel, beszámolókkal, valamint a regionális közélet szereplőinek és történéseinek bemutatásával foglalkozik, miközben a mai kor igényeinek megfelelő zenét játszik.

Az Érd FM 101.3 legfontosabb célja, hogy a közösség részévé váljon, ezért kitüntetett figyelmet fordítanak a helyi hírekre. A Nemzeti Média- és Hírközlési Tanács pályázatain nyert műsoraik – a Zónázó és a Köztünk Marad – is a városban történt napi és heti témákat dolgozza fel. Az Érd FM 101.3 legfontosabb célja, hogy minél több városlakót meg tudjanak szólítani, hisz tőlük várják azokat a visszajelzéseket, amelyek a párbeszédet alkothatják a készítők és a lakosság között.

Címkék