Iskolakóstolgató a Telekiben

A Teleki Sámuel Általános Iskolával ismerkedhetnek azok a szülők és gyermekeik, akik a következő hetekben részt vesznek az intézmény úgynevezett iskolakóstolgató foglalkozásain. Az öt alkalomból álló programsorozat első eseményére tegnap délután került sor.  

Hasonló tartalmaink:

A Telekiben manapság már több mint tíz éves hagyomány, hogy az óvodai évek végéhez közeledő gyermekek valamint szüleik számára a tantestület lehetőséget biztosít az intézménnyel való ismerkedésre. A legfőbb cél, hogy a résztvevők közvetlen tapasztalatokat szerezhessenek az iskolai életről. Az iskolakóstolgató első eseményére mintegy 30 család érkezett. A megkérdezettek egybehangzóan állították, noha a leendő tanintézmény kiválasztásakor sok szempontot érdemes figyelembe venni, de az egyik leglényegesebb a majdani tanítónő személye.

A Teleki Sámuel Általános Iskola a jövő tanévtől is három elsős osztályt szeretne indítani, ami nagyjából 75 gyermek számára jelent férőhelyet. Az igazgatóhelyettes elmondta, az induló osztályokban ősztől is két nyelvi: angol és német tagozat közül lehet választani, továbbá a három közül egy osztály úgynevezett iskolaotthonos rendszerben fog működni. Az összesen öt alkalomból álló iskolakóstolgató foglalkozások következő programjaira egészen április elejéig várják az érdeklődő szülőket és gyerekeket.

Would you like to replay the video?
Címkék