Érden rongált és verekedett

Az Érdi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya eljárást folytat garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt Sz. Richárd 23 éves érdi lakos ellen.

Hasonló tartalmaink:

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába 2016. február 24-én 14 óra körüli időben állampolgári bejelentés érkezett arról, hogy egy férfi Érd egyik utcájában – minden előzmény nélkül – az éppen arra közlekedő személygépkocsi elé ugrott, miközben kiabált és egy késsel a kezében fenyegetőzött. A bejelentő megállt az autójával, majd mivel fenyegetve érezte magát, továbbindult. Ekkor az ismeretlen tettes a mellette elhaladó járműre ütött.

A helyszínre érkező érdi rendőrök és a körzeti megbízott a beszerzett adatok eredményeként azonosították a bűncselekményt elkövető Sz. Richárdot, akit a járőrök 40 perc elteltével Érden elfogtak és előállítottak, majd a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki és őrizetbe vették. A 23 éves férfi megalapozottan gyanúsítható továbbá azzal, hogy a bejelentésben szereplő cselekmény elkövetése után magához vett egy műanyag vödröt, amit több alkalommal egy érdi üzlet kirakatához, majd egy parkoló gépjármű oldalához ütött. Ezt követően a gyanúsított egy italdiszkont kerthelyiségében minden előzmény nélkül odament a sértetthez és őt két alkalommal megütötte, majd távozott a helyszínről.

Sz. Richárd a bűncselekmények elkövetését elismerte. Ellene a további eljárást az Érdi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya folytatja le.

(képünk illusztráció)

Címkék