Hamarosan újra nyit a NYITNIKÉK

Április 15-17. között kerül megrendezésre az Érd Arénában a Nyitnikék Tavaszi Kiállítás és Vásár. A kiállítók március 2-ig még jelentkezhetnek és a jelentkezési határidő lejárta után döntenek arról, idén kik vehetnek részt a vásáron.

Hasonló tartalmaink:

2014-ben hagyományteremtő céllal hívták életre az „Érdi Nyitnikék – Kiállítás és Vásár” elnevezésű programsorozatot, hármas összefogással: Érd Megyei Jogú Város Önkormányzatának támogatásával, Érd és Környéke Ipartestületével karöltve, a Pest Megyei és Érd Megyei Jogú Városi Kereskedelmi és Iparkamara (PMKIK) általi finanszírozással, szervezéssel.

Azóta több száz kiállítónak sikerült megjelenést biztosítaniuk, kihasználva a helyszínként szolgáló Aréna fedett és szabadtéri adottságait. Az épületben és az udvaron felállított standokon kézművesek, kereskedők, szolgáltatók, iparosok igazán színes kínálatából válogathattak a látogatók: ajándék- és dísztárgyak, kerámiák, kézműves szappanok, ékszerek, dizájnos pólók, ruhaneműk, kényelmes cipők, kézi szövésű textíliák, táskák, rövidáruk, kreatív- és hobbytermékek, papíráruk, konyhafelszerelés, takarítógépek, rétesek, sajt- és tejtermékek, szörpök, lekvárok, bio gyümölcslé, különböző nektárok, édességek, palackozott borok, egészségmegőrző termékek és szolgáltatások, szervezetünk működését feltérképező és segítő eljárások, mérések, adótanácsadás, ingatlannal kapcsolatos szolgáltatások a hitellehetőségtől a dizájn kialakításig, garázskapuk, szerelvények, szerszámok, akkumulátorok és elemek, nyomdaipari termékek és szolgáltatások, könyvelői, nyomdaipari, mérnöki tevékenységek, rendezvényszervezői és reklámtevékenységek, oktatás, foglalkoztatás, és még hosszasan sorolhatnánk a termékek, tevékenységek sorát, melyek kicsiknek és nagyoknak, fiataloknak és idősebbeknek egyaránt érdekes lehet.

Várhatóan idén is nagy siker lesz a Nyitnikék, amire még jelentkezhetnek a kiállítók!

Would you like to replay the video?
Címkék