Rendkívüli sajtótájékoztató

Rendkívüli sajtótájékoztatót tartott az MSZP-DK-Együtt közgyűlési frakció a Polgárok Házában. A tájékoztatón a képviselők a február 25-i közgyűlésen történtekre reagáltak.

Hasonló tartalmaink:

Az MSZP-DK-Együtt sajtótájékoztató keretében reagált a február 25-i közgyűlés történéseire valamint az azt követően dr. Bács István alpolgármester által tett nyilatkozatra. Dr. Havasi Márta, a frakció vezetője kitért arra többek között, hogy miért is történt vezetőváltás a frakcióban. Tájékoztatása szerint korábban úgy határoztak baloldali képviselőtársaival, hogy évente váltani fogják egymást a frakcióvezetői székben, így esett, hogy 2016 év elejétől ő lett az irányítója a koalíciónak.

A sajtótájékoztatót követően a baloldali képviselők sajtóközleményt is átadtak a médiumok munkatársainak, amelyben kitérnek az okokra, ami miatt kivonultak a közgyűlés üléséről. A közleményben így fogalmaznak:  “T. Mészáros András polgármester a közgyűlés nyilvánossága előtt a baloldali frakció képviselőit hazaárulónak és városárulónak minősítette”.

Csornainé Romhányi Judit elmondta, hogy mélyen felháborodva és sértve érzik magukat, ami miatt fontolgatják a jogi lépéseket is. A sajtótájékoztató végén  Szűcs Gábor, képviselő a polgármestert arra szólította fel, hogy kérjen bocsánatot az MSZP, DK, Együtt frakció képviselőitől.

Would you like to replay the video?
Címkék