Novellaíró Pályázat

Érd Megyei jogú Város Idősügyi Tanácsa Novellaíró Pályázatot hirdet 65 év feletti érdi lakosok számára, személyes emlékeikből, történeteikből, családi mesék és a megélt történelem alapján, amit még máshol nem publikáltak.

Hasonló tartalmaink:

Témakörök: I. Az Én régi Érdem
II. Érdi emlékeim a II. világháború alatt és után 1948-ig.

Nevezési díj: Nincs. A pályázaton való részvétel ingyenes.

Beadási határidő: 2016. augusztus 31.

Beadás módja: A pályaműveket nyomtatott formában, zárt borítékban, a Polgárok Háza Ügyfélszolgálatán lehet leadni. A pályázat elbírálása név nélkül történik, ezért a nagyborítékra kérjük ráírni a pályázat címét, és saját jeligéjét. A nagy borítékon belül kérjük elhelyezni zárt borítékban a pályázó adatait (név cím, elérhetőségek)

A beadott munkákat szakmai zsűri értékeli, díjazza.

Tagjai: Somfai István az Érdi Vörösmarty Gimnázium címzetes igazgatója, Kovács Sándor helytörténész, Kopor Tihamér Önkormányzati képviselő, a Köznevelési és Művelődési Bizottság tagja.

Eredményhirdetés: 2016. október, Idősek Világnapja rendezvény keretében.

Díjazás: Tárgynyeremény, könyvutalvány.

A pályamű beküldésével az alkotó beleegyezését adja ahhoz, hogy a beküldött művet Érd Megyei Jogú Város Idősügyi Tanácsa elektronikus, illetve nyomtatott formában térítésmentesen közzétegye. A pályázó a pályaműve beküldésekor automatikusan nyilatkozik arról, hogy a mű saját alkotása és még nem jelent meg sem nyomtatásban, sem online felületen.

Címkék