Modernkori önarcképek

Szelfipályázatot hirdet a Szepes Gyula Művelődési Központ, ifjúsági és felnőtt kategóriában. Bárki megörökítheti önmagát számára tetsző helyszínen a kedvenc tevékenysége, vagy munkája közben, társai, barátai, vagy akár családja körében. A pályamunkák beadási határideje március 27. A legjobb képekből áprilisban kiállítást nyitnak. A pályázat részleteiről M. Nagy Péter művelődésszervező adott tájékoztatást.

Hasonló tartalmaink:

A megszokottól eltérően most a fiatalokat kívánja megszólítani a Szepes Gyula Művelődési Központ szelfipályázatával – hangsúlyozta M. Nagy Péter. A művelődésszervező kiemelte, elsősorban a kreativitást és az önkifejezés eredeti megoldásait díjazzák majd.

A beérkezett képek felkerülnek a művelődési központ facebook oldalán lévő Szepes szelfi képalbumba, majd a szakértő zsűri által kiválogatott képekből kiállítást rendeznek.

A kiállítás a 40-45 kiválogatott felvételből április 15-én nyílik meg, amikor a fotózással összefüggő értékes díjkat is kapnak a legjobb munkát készítők – tette hozzá M. Nagy Péter.

Would you like to replay the video?
Címkék