Óvjuk értékeinket!

Ismét Érden állomásozik a rendőrség “Házhoz megyünk” elnevezésű vagyonvédelmi kampánya, a Tesco áruházban. Az Országos Vagyonvédelmi Kampány keretében a rendőrség munkatársai a vagyonvédelmi lehetőségekről és a mindennapok biztonságáról tájékoztatják a lakosságot.

Hasonló tartalmaink:

Március 7-én, hétfőn délelőtt megkezdte vagyonvédelmi és bűnmegelőzési kampányát városunkban a rendőrség, a polgárőrséggel közösen. A programmal elsősorban a vagyon elleni bűncselekményeket próbálják visszaszorítani, megakadályozni – mondta el Kürti István. A Közlekedésrendészeti Osztály vezetője hozzátette: a kampány során igyekeznek olyan eszközöket bemutatni és átadni az érdeklődőknek, amelyek a biztonságukat szolgálják.

Az Érdi Rendőrkapitányság illetékességi területén az autófeltörések, lakásbetörések a legjellemzőbb bűncselekmények. Ahhoz, hogy ezeket megelőzzük, érdemes megfogadni a rendőrség munkatársainak jótanácsait.

A kampányhoz a polgárőrség is csatlakozott. A szervezet szintén nagy figyelmet fordít a lakosság biztonságérzetének javítása érdekében. Macsotay Tibor, az Érdi Polgárőrség elnöke elmondta, hogy Húsvét közeledtével mindenki legyen körültekintő a nagy vásárlások közepette, hiszen sokan kevésbé figyelik ilyenkor pénztárcájukat, értékeiket.

A rendőrség és a polgárőrség munkatársai egész héten várják az érdeklődőket hasznos tanácsokkal az áruház épületében.

Címkék