Új rendőrautó Százhalombattán

Új szolgálati autót kapott Százhalombatta Önkormányzatának támogatásával az Érdi Rendőrkapitányság Százhalombattai Rendőrőrse. A rendőrautót ma délelőtt Vezér Mihály polgármester ünnepélyes keretek között adta át a rendőrkapitánynak, Pintér Lajosnak.

Hasonló tartalmaink:

Százhalombatta Önkormányzata rendszeresen támogatja az Érdi Rendőrkapitányság Százhalombattai Rendőrőrsét, így ennek keretében egy szolgálati gépjármű megvásárlásáról is döntött a képviselő testület. Az autó ünnepélyes átadóján Vezér Mihály, a település polgármestere beszédében kiemelte: mindent megtesz az önkormányzat a lakosok biztonsága érdekében, lehetőségeikhez mérten.

Az Érdi Rendőrkapitányság vezetője örömmel fogadta Százhalombatta Önkormányzatának felajánlását. Pintér Lajos kiemelte: az új rendőrautó nagymértékben segíti a rendőrök mindennapi munkavégzését. A rendőrkapitány hangsúlyozta: a Százhalombattán szolgálatot teljesítő rendőrök nap mint nap hatékony munkát végeznek a városban.

Az ünnepélyes átadón Vezér Mihály hangsúlyozta: a jövőben is minden támogatást megadnak a rendőröknek a hatékony munka végzéséhez.

Címkék