Jubileumi koncertet adtak az egykori növendékek

Fennállásának 50. évfordulóját ünnepli idén az érdi Lukin László Alapfokú Művészeti Iskola. Az évforduló kapcsán szervezett programok március 18-án a zeneiskola történetét bemutató kiállítás megnyitójával folytatódnak. Ezt követi 17 órától az Ünnepélyes, Jubileumi Hangverseny a Szepes Gyula Művelődési Központban, melyet az Érd TV élőben közvetít.

Hasonló tartalmaink:

 A jubileumi esztendőre számos programmal készült az intézmény. Ezek közül az első az a múlt hét pénteken megtartott koncert volt, ahol a zeneiskola egykori, időközben a zenész hivatást választó tanítványai léptek fel.

Az érdi zeneiskolából időről-időre kerülnek ki tanulók, akik ha akkor még nem is, de később a zenészi hivatást választják legfőbb kenyérkeresetnek. A jubileumi év apropóján a Művelődési Központban megtartott koncerten ezúttal heten léptek fel közülük.

Az alapvetően vonósokon eljátszott Mozart fuvolanégyes nem csupán hangszerelése miatt lehetett érdekes, hanem azért is mert darabot az a Farkas család adta elő, akik közül négyen is zenészek lettek. Így mindannyian jó szívvel emlékeznek egykori iskolájukra.

Az évforduló kapcsán szervezett programok március 18-án a zeneiskola történetét bemutató kiállítás megnyitójával folytatódnak. Ezt követi 17 órától az Ünnepélyes, Jubileumi Hangverseny a Szepes Gyula Művelődési Központban, melyet az Érd TV élőben közvetít.

Címkék