Sokat léptek előre a Delta röplabdázói

 A Delta RSE Érd serdülő csapata nagy lépést tett az Országos Serdülő Bajnokság 13. helyének megszerzéséhez, hiszen a múltkori fordulón a 13-16. helyek közötti rájátszásbeli helyosztón a Tatabányát, a Dunakanyart és a Gödöllőt is legyőzték már, így az április 3-án rendezett utolsó forduló előtt komoly előnyt szereztek a 13. hely megszerzéséért.

Hasonló tartalmaink:

Dömötör-Mátrai Beáta, a Delta RSE Érd vezetőedzője arról tájékoztatott, hogy a serdülő korosztály tavaly még a 24. helyen zárta a bajnokságot, így már most biztos az előrelépés. A kérdés azonban csak annyi, hogy ez a javulás mekkora lesz, hiszen az áprilisi, utolsó fordulóban lesz biztos a végső helyezés, de az előző fordulóbeli győzelmek arra utalnak, hogy az érdiek végeznek a tizenharmadik helyen. Dömötör-Mátrai Beáta kiemelte az ifik szereplését is, akiknek már befejeződött a bajnokság, ők a 13. helyen végeztek, ami szintén nagy előrelépés, annak tudatában, hogy egy évvel ezelőtt még a huszadik helyen zárt a korosztály.

Egyre többet süt a nap, ez pedig a röplabdás életben egyet jelent a strandszezon kezdetével – már ami a röplabdázást illeti.

Dömötör-Mátrai Beáta, háromszoros magyar bajnok, a tavalyi ob ezüstérmese elárulta, hogy társával, Nagy Krisztinával folyamatosan készültek a strandröplabda-szezonra, de elhatározta, hogy az idei lesz az utolsó éve a homokon.
Ennek ellenére, alighanem láthatjuk őt strandközelben, hiszen sok deltás játékosa kiváltotta a strandröplabda igazolványt. Mint mondta, legalább 6-8 párost fognak indítani a különböző bajnokságokban.

 

Címkék