Meseszombat a könyvtárban

A húsvét hangulatát idézték meg a hétvégén a Városi Könyvtárban. Az immár második alkalommal megtartott “Meseszombat” keretében ezúttal a közelgő ünneppel kapcsolatos meséket hallgathattak meg a gyerekek.

Hasonló tartalmaink:

Némedi-Varga Tímea vezetésével a közelmúltban indult útjára a “Meseszombat” elnevezésű gyerekprogram a Csuka Zoltán Városi Könyvtárban, ahol ezúttal úgynevezett “húsvétváró mesékkel” várták a fiatalokat. A szervező elmondta, a közösségi élményen túl az esemény legfőbb célja a mesék, az olvasás illetve a meseolvasás népszerűsítése a gyerekek és szüleik körében. Próbáljunk meg minél több élményt adni a gyermeknek – fogalmazott a szervező, hozzátéve, hogy a napi fárasztó munka után ugyan lehet, hogy nincs mindig kedvünk mesét olvasni, de mégis törekednünk kell rá, hiszen ezek a tapasztalatok későbbi életünk során is elkísérnek.

Az ünnep apropóján a Meseszombat ezúttal nem csupán az olvasásból állt, hanem húsvéti tojáskeresés és kézműves foglalkozás is színesítette a programot. Némedi-Varga Tímea elárulta, legközelebb egy hónap múlva hallgathatnak meséket a gyerekek az ő előadásában.

Címkék