Spartan Race akadályfutás

„A Te indokod, a Te harcod, a Te győzelmed!” – Szól a Spartan Race jelmondata, amely a vasszigoráról híres ókori katonaállamtól kölcsönözött nevéhez méltón tulajdonképpen a világ legjobban megszervezett nagyszabású akadályverseny-sorozata. A mindenki számára elérhető akadályverseny ötlete néhány évvel ezelőtt az Egyesült Államokbeli Vermont mesés hegyei közt született, és hamarosan világméretűvé nőtte ki magát.

Hasonló tartalmaink:

A verseny nagy előnye, hogy a pályákat mindig úgy alakítják ki, hogy erőnléttől függetlenül bárki képes legyen végigcsinálni, és felfedezni magában a harcost! A Spartan Race egészséges és izgalmas kihívást jelentő aktív kikapcsolódás lehet akár az egész család számára! A Spartan Junior gyerekeknek és fiataloknak is lehetőséget biztosít, hogy a gyerekkori kalandok emlékeit felidézve próbára tehessék képességeiket, és végre rendesen összepiszkolhassák magukat! A Spartan Kids 4-6, a Junior Spartan 6-9, aVarsity Spartan pedig a 10-14 éves korosztályt célozza meg.

Küzdeni egy pályán, versenyezni az akadályokkal vagy éppen önmagunkkal? Minden fizikai igénybevétel egyben mentális is, a fejlődés pedig nem más, mint hogy lépésről lépésre újabb célokat állítani fel magunk elé és persze szembeszállni a félelmeinkkel, olykor a fájdalmainkkal is. A hazánkban is egyre népszerű Spartan Race versenyekről és a felkészülésekről beszélgetünk Gábor Man és Paule Tímea sportedzőkkel.

Címkék