Új előjegyzési lehetőség a rendelőben (frissült)

Új előjegyzési lehetőséget kínál a pácienseknek a Dr. Romics László Egészségügyi Intézmény. Az érdi rendelő sok panaszt kapott az érdiektől arra vonatkozóan, hogy nem tudnak telefonon időpontot kérni. A gyógyközpont ezért bevezette az internetes előjegyzést.

Hasonló tartalmaink:

Már több mint 6000 visszahívást bonyolított le a Dr. Romics László Egészsgügyi Intézmény az elmúlt időszakban, amióta bevezették az internetes bejelentkezést. A rendelőbe nagyon sok panasz érkezett, hogy szinte lehetetlen telefonon előjegyzést kérni a szakrendelésekre.

Az intézmény főigazgatója múlt hét csütörtökön a városi közgyűlésnek örömmel számolt arról, hogy egyre többen választják az internetes bejelentkezést, aminek köszönhetően nőtt az elégedettség.

A rendszer használatához korábban egy alkalommal személyesen kellett regisztrálni a rendelőintézet bejárata mellett található “előjegyzés” ablaknál, munkanapokon, 8 és 16 óra között.

Mostanra azonban elegendő egy e-mail küldeni az elojegyzes@erdirendelo.hu címre, melyben fel kell tüntetni a beteg nevét, TAJ-számát, valamint azt, hogy melyik szakrendelést szeretné igénybe venni. A rendelő munkatársai ezután rövid időn belül visszahívják a pácienst.

 

Címkék