Kerékpáros foglalkozás diákoknak

Kerékpáros ügyességi pályán próbálhatták ki magukat az Érdligeti Általános Iskola tanulói délelőtt. A Superior Mountain Bike Sportegyesület hasonló foglalkozások keretében méri fel a diákok KRESZ tudását, valamint kerékpáros ügyességüket. A foglalkozás mindemellett az egyesület tagtoborzója is.

Hasonló tartalmaink:

Ügyességi feladatokkal várták a Superior Mountain Bike Sportegyesület tagjai az Érdligeti Általános Iskola alsó tagozatos tanulóit délelőtt, a testnevelés óra keretében. A most alakult egyesület célja, hogy programjukkal minél több fiatalt ösztönözzenek a kerékpáros közlekedésre, valamint felfrissítsék KRESZ tudásukat a biztonságos közlekedés érdekében.

A Sportegyesület tagjai a gyerekeket tájékoztatták a legfontosabb szabályokról, amelyek betartásával biztonságosan kerékpározhatnak. Az egyesület fő célja az utánpótlás nevelés, ehhez a város általános iskoláiban tartanak majd tagtoborzó foglalkozásokat az elkövetkezendő időszakban.

Az egyesület hétvégére kerékpáros túrát szervez, amelyhez várják a csatlakozókat. Április 2-án, szombaton 10 órakor indul a túra a Fűzfa utcából.

Címkék