Lassan vége a szezonnak

A végéhez közeledik a versenyidény az Érdi Kerékpáros és Triatlon Sportegyesület számára, azonban a hajrában is szép eredmények születtek.

Hasonló tartalmaink:

Szeptember 14-én és 15-én rendezték meg a Primavera Balatonman Füred Triatlonfesztivált, ahol az érdiek közül Pósa Bianka indult féltávon és nem is akármilyen eredményt ért el, hiszen 5 óra 59 perces eredménnyel a női indulók kötött abszolút második lett, míg kategóriájában elsőként ért célba, megkoronázva ezzel idei versenyeit.

Szintén ezen a hétvégén, vasárnap tartották a Velence Mountan Bike Maratont, ahol a hagyományokhoz híven négy éremmel tértek haza az érdiek. A Velence Kispróba versenyen Kömöz Abigél az U9-es korosztályban, Bartalis Hunor az U11-eseknél lett első, míg utóbbiaknál Kömöz Sámuel ezüstéremig jutott.

A felnőtt csapatot Kömöz Róbert képviselte, aki rövidtávon Master 2-es kategóriában a dobogó második fokára állhatott fel – zsinórban harmadik alkalommal.

Szeptember 22-én Piliscséven pedig tizenhatodszor tartották meg a Mountain Bike Pilis Kupát, amely az olimpiai cross country Magyar Kupa záróeseménye volt. Ezen a versenyen az utánpótlás csapat indult, akiknek kiváló tapasztalatgyűjtés volt a technikás, ám nem túl nehéz pálya. A csapatból ezúttal Kömöz Abigél volt a legeredményesebb, aki az U9-es kategóriában a dobogó harmadik fokára állhatott. Ezzel az eredménnyel biztosította helyét a Magyar Kupa összetett eredménylistáján is, ahol szintén harmadik helyen végzett.

Az utánpótláskorú versenyzők két olimpikontól, Benkó Barbarától és Parti Andrástól vehették át a díjakat.

Címkék