Gondolatok és énekek a szeretetről

Érden is bemutatták Kudlik Júlia és Szvorák Katalin közös, Szeretettel című albumát a Csuka Zoltán Városi Könyvtárban. A rendhagyó albumon az egyházi és világi énekek valamint a szeretetről szóló gondolatok állnak egymással harmóniában.

Hasonló tartalmaink:

2013-ban mutatta be először közös lemezét Kudlik Júlia televíziós bemondó, újságíró és Szvorák Katalin Kossuth-díjas népdalénekes. Az Érdi Lengyel-Magyar Kulturális Egyesület meghívására városunkban is előadták és bemutatták a rendhagyó albumot, amelyen az egyházi és világi tartalmat állították harmóniába, a középpontban a szeretet áll.

Szvorák Katalin – Kossuth-díjas népdalénekes elmondta, hogy a szeretet tanulható és nagy szükség lenne rá a mai világban, amikor nincs időnk egymásra, de még saját magunkra sem.

Kudlik Júlia, televíziós bemondó, újságíró kiemelte: az album több szempontból is egyedülálló, hiszen csak beszéd és ének hallható rajta egy egységben.

Népi és egyházi énekek, idézetek, fohászok, egyházi és világi gondolatok harmóniájának lehettek fül- és szemtanúi a rendezvény résztvevői. Az előadók felhívták a figyelmet a mindennapok nehézségeire, a családok szétesésére, az elmagányosodó társadalomban növekvő szeretetéhség érzetére is, ám nem feledkeztek meg az evangéliumot tartalmazó, reményt keltő örömüzenetekről sem.

Címkék