Érdi Nyitnikék Kiállítás és Vásár

Idén immár harmadik alkalommal szervezték meg az Érdi Nyitnikék Kiállítás és Vásárt az Érd Arénában. A háromnapos rendezvényen több mint 200 kiállítóval ismerkedhettek meg a látogatók, mindemellett színes programokkal is várták az érdeklődőket.

Hasonló tartalmaink:

Érdi és környékbeli vállalkozók, termelők vettek részt a Nyitnikék Kiállítás és Vásáron, amelyen lehetőségük nyílt szélesebb körben is bemutatni tevékenységüket, szolgáltatásaikat és termékeiket. A rendezvény jó lehetőséget nyújtott arra, hogy a kereslet és kínálat egy helyen találkozzon – hangsúlyozta a Pest Megyei és Érd Megyei Jogú Város Kereskedelmi és Iparkamara Kárpát régiós és önkormányzati titkára. Dr. Kupcsokné Polyák Ágnes, majd hozzátette: idén 3500 nm-en, több mint 200 kiállító termékével, szolgáltatásával ismerkedhettek meg a látogatók. A rendezvény megnyitóján Dr. Aradszki András országgyűlési képviselő kiemelte: az elmúlt évek alatt nagy fejlődésen ment keresztül a vásár.

Mint ahogy azt a kiállítók létszáma is mutatta, a vállalkozók, kézművesek, termelők is igen elégedettek voltak mind a rendezvény színvonalával, mind az érdeklődők számával.

A rendezvény a lakosok körében is nagy sikert aratott, a három nap alatt több százan látogattak ki a vásárra.

Fotók: Boros Sándor

Címkék