Online lakossági fórumot tart a polgármester

A Facebookon tart fogadóórát T. Mészáros András polgármester 2016. április 27-én 16:30-tól 18 óráig. Az interneten keresztül bárki felteheti kérdéseit Érd jelenével és jövőjével kapcsolatban.

Hasonló tartalmaink:

IDŐPONT VÁLTOZÁS!

Új időpontban, május 2-án 17 és 18:30 között tart a Facebookon online lakossági fórumot T. Mészáros András polgármester. A korábban tervezett időpont; egy a meghirdetéskor még nem tudott városi esemény miatt változik.

Az internet 1990-es évekbeli megjelenése óta az információs szupersztrádán szörfölők száma milliárdokra nőtt, s ennek köszönhetően a közösségi média használata mára világszerte az élet egyik természetes velejárója lett. Az internetnek köszönhetően rengeteg információhoz férhetünk hozzá, több lehetőségünk adódik közösségi eszmecserékbe való bekapcsolódásra, és egyszerűbbé vált számunkra a kollektív cselekvés megszervezése is.

T. Mészáros András felismerve a közösségi média eredményességét, úgy döntött, hogy a Facebookon kíván válaszolni az érdiek kérdéseire, hiszen a város a következő években a Modern Városok Programnak köszönhetően jelentős fejlesztések előtt áll, ugyanakkor számos kérdés, probléma foglalkoztatja az érdieket, amelyekre választ szeretnének. A párbeszédre április 27-én 16:30-tól nyílik lehetőség a polgármester Facebook oldalán. A kérdésekre T. Mészáros András másfél órán keresztül élőben válaszol.

Címkék