Játszó- és sportszerekre fordítják a bevételt

Megtartotta hagyományos diákgáláját a Bolyai János Általános Iskola hétvégén a Szepes Gyula Művelődési Központban. Az alsó és felső tagozatos tanulók ez alkalommal is változatos és színvonalas produkciókkal készültek a rendezvényre.

Hasonló tartalmaink:

Szinte egész tanévben készülnek a tanulók és a pedagógusok a Bolyai János Általános Iskola hagyományos rendezvényére, a Bolyai Gálára, amely kiemelt esemény az intézmény életében – hangsúlyozta Baranyi Teréz, a Bolyai János Általános Iskola igazgatója. Idén is volt tánc, ének, színpadi előadás az immár hetedik alkalommal megrendezett programon.

A tanulók mindig nagy igyekezettel készülnek a gálára, van aki szerepel, van aki a díszletek elkészítésében segédkezik. A legtöbben azonban társaik szereplésére is kíváncsiak.

A színvonalas diákprodukciókat felvonultató gála teljes bevétele a Bolyai Alapítványt gyarapítja, az összegyűlt összeget minden évben iskolai célok megvalósítására fordítják a szervezők. Az alapítvány nagyban támogatja a hátrányos helyzetű gyerekeket, kirándulásokat és programokat is szerveznek az összegyűlt pénzből. A bevételt ebben az évben elsősorban játszó-, és sporteszközökre fordítják majd – hangsúlyozta Baranyi Teréz. Majd az iskola igazgatója hozzátette, hogy bár a Bolyai Gála az egyik legfontosabb eseménye az intézménynek, év végéig még számos rendezvény színesíti a tanulók mindennapjait.

Címkék