Szupermini röplabdatorna a Bolyaiban

Felkészülési röplabdatornát rendeztek a Bolyai János Általános Iskolában tizenhat csapat részvételével. A szupermini korosztály versenyén négy érdi alakulat indult.

Hasonló tartalmaink:

Nyolc együttes délelőtt, nyolc pedig délután volt érdekelt a szupermini korosztály felkészülési röplabdatornáján, az érdi Bolyai János Általános Iskolában. Többek között az MTK Budapest, az Újpest, a Kispest, a BVSC, a Szolnok és a Dunakanyar is részt vett a viadalon.

A szervező Delta Röplabda Sportegyesület négy csapatot indított a versenyen, melyből kettő volt érdekelt a délelőtti program során. A tigrisek „A” jelű gárdája harmadikként zárt a csoportjában, miután legyőzte az MTK Budapest B-t, ugyanakkor kikapott az Újpest A-tól.

A keresztjátékban a Delta A 1:0-s előnyről 2:1-re kikapott a BVSC-vel szemben. Ezután az ötödik helyért folytatta a csatározást, amely pozíciót végül sikerült is megszereznie.

A Delta RSE Érd B és C csapata hetedik lett, míg a D jelű alakulat nyolcadikként fejezte be a tornát. A hétvégén megrendezésre kerülő Országos Mini Kupán az érdiek népes táborral lesznek érdekeltek.

Címkék