Házidöntő hazai pályán

A Delta RSE Érd két mini korosztályú lány csapata játszotta a döntőt az érdi Bolyai János Általános Iskolában rendezett felkészülési röplabdatornán – számolt be róla a klub honlapja

Hasonló tartalmaink:

A Delta A és a Delta B is minden meccsét megnyerte csoportjában és a keresztjátékban sem talált legyőzőre, ennek eredményeképpen a két házigazda vívta meg a finálét, amelyben a B-egység győzött, igaz, nem sokkal, hiszen a lehető legkisebb különbség alakult ki (2:1, a döntő szettben 15:13). Érdekesség, hogy a csoportmeccsek során a Delta A-jelű együttese a Vasas B gárdáját az egyik játszmában 25:0-ra verte. A bronzéremért a Vasas két egysége küzdött meg, végül a B-csapat nyert 2:0-ra.

A kismini bajnokságban az érdiek a Kertváros SE otthonában léptek pályára, ahol a délelőtti programban bronzérmet szerzett a Delta A, míg délután a Delta B nyolcadik lett.

A következő hétvégén az érdi röplabdázók az Országos Mini Bajnokság döntőjében lesznek érdekeltek Szegeden. A lányok a Vasas és a Békéscsaba mögött harmadikként, jutottak a tizenkét csapatos döntőbe, ahol a B-csoportban a Dabroccal és az MTK-val játszanak majd, míg a fiúk a nyolcadik helyet szerezték meg, s a Dággal és a Kodolányival kerültek egy hármasba.

Címkék