Alapozással kezdett a Delta

Vége a nyári szünetnek, a Delta RSE Érd NB II-es női röplabdacsapata, valamint az egyesület utánpótlása is megkezdte a felkészülést a 2018-2019-es bajnoki évadra. Dömötör-Mátrai Beáta játékosai a Bolyai János Általános Iskola tornatermében edzenek napi rendszerességgel, délelőtt és délután is.

Hasonló tartalmaink:

 

PSX 20180827 143548

A felkészülés az alapozással vette kezdetét, amely elsősorban a fizikai erőnlét fejlesztésére fókuszál. Ezen túl persze a labda is előkerül, amivel már a technikai és taktikai játékelemeket gyakorolják a röplabdázók. Mindemellett pedig alkalomadtán az Érd Arénába is kilátogatnak a játékosok, ahol vizes tréning segíti az edzésmunkát.

PSX 20180827 143727

“Három korosztályunk együtt kezdte meg a felkészülést az új bajnokságokra. Az NB II-ben második szezonjára hangolódó együttesben egy távozó volt Czubora Nikoletta személyében, helyére azonban nem igazoltunk, hanem a saját utánpótlásunkból hoztunk fel játékost. A bizalom maximális a fiataljaink irányába, így velük szeretnénk tovább fejlődni és sikereket elérni a 2018-2019-es versenykiírásban. Örömteli hír, hogy történetünk során először a fiúkat is benevezzük bajnokságba, méghozzá az U19-es korosztályban. Velük kezdünk majd a szeptember 22-23-i hétvégén” – nyilatkozta Dömötör-Mátrai Beáta vezetőedző.

Az alapozás több héten át zajlik, majd a különböző korosztályok külön-külön beállnak a bajnoki edzésrendbe. Hamarosan klubon belüli és klubok közti edzőmérkőzések is bekerülnek a programba.

 

Címkék