Bronzérem a Megyei Jogú Városok Sporttalálkozójáról!

A tavalyi, debreceni ötödik hely után idén, Nyíregyházán bronzérmes lett Érd Megyei Jogú Város csapata a tizenhatodszor megrendezett Megyei Jogú Városok Sporttalálkozóján.

Hasonló tartalmaink:

Hagyományosan az előző évi győztes város ad otthont a Megyei Jogú Városok Sporttalálkozójának, melyet idén így Nyíregyháza rendezett, s házigazdaként nem versenyzett, így Érd huszonegy rivális ellen mérte össze erejét a különböző városismereti- és sportvetélkedőkön. A versenyen a Megyei Jogú Városok csapataiban a hivatali dolgozók, illetve az önkormányzathoz tartozó személyek, közalkalmazottak vehettek részt.

Csapat dobogótlan 3. helyezést mutat

– Az egész csapat nagyon ügyes volt, mindenki nagyon lelkesen és komolyan vette ezt a versenyt – kezdte beszámolóját Mecsériné dr. Szilágyi Erzsébet, Érd jegyzője, egyben az érdi csapat vezetője.

A háromnapos rendezvény első napján a megnyitóval egybekötve rendezték a hon- és városismereti vetélkedőt, ahol tíz perc alatt egy huszonöt kérdéses tesztet kellett kitölteniük a csapatoknak.

Teke 2.Másnap pedig jöttek a sportos feladatok, így például a teke, ahol Mészáros Mihály és Kéri Lászlóné vezetésével az érdiek a második helyet szerezték meg, míg a strandröplabdacsapat Horváth Anikóval, Bojtárné Huff Melindával és Gurubi Flóriánnal harmadikként végzett. A csapatok emellett erdei öttusában, vízi öttusában, minifociban és sárkányhajózásban mérették meg magukat, s az összesített eredmény alapján az érdiek bronzérmesek lettek!

– Az az igazság, hogy erre a versenyre inkább lelki előkészületek vannak, a két szervezőnk, Havril Károly és Kéri Lászlóné egész évben készül és szedi össze a csapatot, de tényleges edzések nélkül ment oda Érd, ennek ellenére számunkra is meglepő módon ezt az előkelő helyezést értük el – fogalmazott Mecsériné dr. Szilágyi Erzsébet, aki elmondta továbbá, fantasztikus, huszonkét csapat előtt ott állni a dobogón.

Röplabda 2A viadalt Debrecen nyerte, ám mivel tavaly is a hajdúsági megyeszékhely rendezte a versenyt, most ettől visszalépett, így jövőre a második helyen végző Szekszárd rendezi a sporttalálkozót.

Címkék