Közösségi szelfik az állatokért

Elsősorban az állatbarátok figyelmét szeretné felhívni az Érdi Ifjúsági Önkormányzat kezdeményezésére és a Szepes Gyula Művelődési Központ támogatásával hamarosan útjára induló jótékonysági akció, melynek keretében a résztvevők állateledel adománnyal segíthetik két érdi állatmenhely munkáját.

Hasonló tartalmaink:

A hivatalosan május 8-án kezdődő és a szeptemberi érdi utcabálig tartó kampány a fiatalok társadalmi felelősségvállalását kívánja előmozdítani.
A kezdeményezés lényege, hogy baráti, családi, munkahelyi közösségek készítsenek magukról fotót Érd főterén, Batthyány Fülöp, a város XIX. századi újjáépítőjének mellszobránál, kezükben az Érdi Napok és Utcabál Fesztivál (ÉN-FESZT) táblájával. Akik ezt megteszik, és a képet beküldik, az Érdi Civil Állatmentőket és a Sirius Alapítványt támogatják fotónként egy kiló kutya-, vagy macskatáppal.
A jótékonysági kampány ötletgazdája az Érdi Ifjúsági Önkormányzat. Tomka Lilla diákpolgármester az Érdi Újságnak elmondta: az akció hivatalosan május 8-án, a Sirius Alapítvány menhelyén megtartott családi napon veszi kezdetét.
Wolf Katalin, a Szepes Gyula Művelődési Központ igazgatójának tájékoztatása szerint minden további információt, így például azt az e-mail címet is, ahova a képeket várják, az említett időpontban hirdetik majd ki. Egyúttal hozzátette: a kampányban nem csak a konkrét segítség a cél, hanem az is, hogy az ifjúság érzékennyé váljon fontos szociális ügyekben.

 

Címkék