Nyári tábor az olimpia jegyében

Már csak másfél hónap és újra itt a nyári szünet. A diákoknak öröm a szülőknek azonban fejfájás, hiszen nehéz megoldani, hogy hol legyenek a gyerekek addig, amíg a szülők dolgoznak. Az érdi önkormányzat szervezésében ezért idén is lesz nyári tábor, aminek a szakmai programját a Bolyai Iskola állította össze. 

Hasonló tartalmaink:

Baranyi Teréz, az intézmény igazgatója az ÉrdMost.hu-nak elmondta, hogy június 20-tól augusztus 12-ig szervezik a tábort.

A korábbi évekhez hasonlóan a nyári szünidő idejére idén is biztosítani kívánja a város általános iskoláskorú gyermekeinek napközbeni ellátását az önkormányzat. A költségekre az idei büdzsében hatmillió forintot különített el a közgyűlés. A tábor idén is a Favágó u. 93-105. szám alatti napközis táborban lesz.

Idén az Érdi Bolyai János Általános Iskola vállalta a pedagógiai-szakmai háttér biztosítását. A tábor időtartama alatt a gyermekek, a programok mellett napi háromszori étkezésben részesülnek. A napi étkezés térítési díja az alsó tagozatos és felső tagozatos ár átlagát számolva 1.335,- Ft-ra emelkedett a tavalyihoz képest. A tábor térítési díja így 8.000 Ft/hét összegben került meghatározásra. A szociálisan rászoruló gyermekek esetén lehetőség van arra, hogy a szülő kérelmére a gyermekétkeztetés térítési díjának 50%-át az önkormányzat átvállalja, így az étkezésért 3.339,- Ft/hét összeget kell fizetni a szülőnek. A tábor teljes költsége ebben az esetben 4.661,- Ft/hét lesz.

Az olimpiai programok mellett Érd nevezetes helyeit is megmutatják az érdi gyerekeknek. 

A nyolc héten át tartó programokra az intézményi gondnokságon lehet jelentkezni a szülőknek

Címkék