Játékok vízen és szárazon

A nyári úszótábor utolsó turnusát tartják a héten a tanuszodában. Pénteken nemcsak a hathetes napközinek lesz vége, hanem a nyári intenzív úszásoktatásnak is. A medencék természetesen nem ürülnek ki, sőt: augusztus ötödikéig fogadják az Érd Arénába járó bérleteseket is, mialatt a nagy uszodában a karbantartás zajlik. Ezt követően a tanuszoda is bezár két hétre.

Hasonló tartalmaink:

Idén is megrendezte hat hetes nyári úszótáborát az Érdi Úszó Sport Kft.  Az immár hagyományos napközis táborba kezdő és haladó gyerekeket is vártak, négy éves kortól. Az egyhetes turnusok szintfelméréssel indultak, így minden gyerek a tudásának megfelelő csoportban úszhatott, napi két alkalommal.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Az úszásórákat a tanuszodában, a játékos sportversenyeket, kézműves foglalkozásokat pedig a Gárdonyi iskolában rendezték, illetve rendezik, hiszen az utolsó turnus még tart, egészen péntekig. Ekkor nemcsak a tábor, hanem az intenzív úszásoktatás is véget ér, amit kezdő gyerekeknek szervezett az Érdi Sport Nonprofit Kft., és amire hat héten át délután négytől öt óráig várták a gyerekeket.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Az uszoda medencéi természetesen jövő héttől sem lesznek üresek, sőt: nemcsak a tanuszoda, hanem az Érd Aréna bérletesei is itt úsznak most, hiszen a nagy uszoda két hétig, július 24-től augusztus 5-ig zárva tart (bővebb információk itt). Ezt követően, augusztus 7-től, a tanuszoda csukja be kapuit, hogy itt is elvégezzék a szükséges nyári karbantartási munkálatokat. Nyitás augusztus 21-én, reggel 6 órakor lesz, szeptember 4-én pedig kezdődnek az úszótanfolyamok, amelyekre már most lehet jelentkezni; részletek a http://swimmingerd.hu honlapon találhatók

Címkék