Megnyitják a körforgalmat

Az M7-es fel- és lehajtó átépítése miatt a Bem téren és környékén a kivitelező, Euroaszfalt Kft. tájékoztatása szerint a következő forgalmirend-változásokra kell számítani május 19-től a munkaterületen és környékén.

Hasonló tartalmaink:

Előre láthatóan május 19-én délelőtt megnyitják a körforgalmat és a hozzá csatlakozó utakat a forgalom előtt, tehát a körforgalom – Sóskúti út – Bajcsy-Zsilinszky út – Törökbálinti út – Iparos út minden irányban járható lesz.

A forgalomnak átadott rész azonban továbbra is munkaterület, ezért fokozott figyelmet kérnek a közlekedőktől. Helyenként hiányoznak még kopóréteg burkolatok, járdák és útpadkák ezért a sebességkorlátozás és az előzési tilalom továbbra is érvényben marad.

IMG_3199

További forgalmirend-változások:

Az Iparos úton az M7 felé menő buszok megállója továbbra is a Kádár utcánál marad május végéig, amíg az új burkolat meg nem szilárdul megfelelően a barkácsbolt előtt.

Az Interspar előtti ideiglenes buszmegálló Érd Központ felé szombaton visszakerül a körforgalom elé, az eredeti helyére. De csak ideiglenesen, mert a volt buszfordulónál lévő végleges megálló még nem alkalmas a buszok fogadására.

A Hegesztő utca – Aszfaltozó utca forgalmi rendje egyelőre változatlanul marad.

A Daróczi utcában lévő buszmegálló csütörtök üzemzárásig üzemel a jelenlegi helyén. Az orvosi rendelőnél lévő, eddig lezárt buszmegálló péntek hajnaltól ismét használható lesz.

A fotón a jelenlegi állapot látható.

Címkék