Agárdi Popstrand: érdieknek idén is féláron

Idén is féláron látogathatják az Agárdi Popstrand nyári koncertjeit mindazok, akik érdi lakcímkártyával rendelkeznek. Az erről szóló együttműködési megállapodást szerdán írta alá T. Mészáros András, Érd polgármestere és Turbók János, az Agárdi Popstrand főszervezője.

Hasonló tartalmaink:

Tízéves múltra tekint vissza Érd városa és az Agárdi Popstrand együttműködése – mondta mai sajtótájékoztatóján T. Mészáros András polgármester. Büszkék vagyunk arra, hogy ez idő alatt gyümölcsöző együttműködés alakult ki, s évről évre megújíthatjuk a megállapodásunkat – hangsúlyozta. 2007-ben kötöttük meg az első szerződést, s azóta egyre több érdi él a lehetőséggel – tette hozzá a polgármester.

Agárdi Popstrand 2016Turbók János főszervező elmondta: több önkormányzattal is van hasonló megállapodása a Popstrandnak, de az érdi jelenlét a koncerteken kiemelkedő. Ez nem csoda, hiszen az ország legnevesebb zenekarai lépnek fel Agárdon, és más koncertekhez képest még a teljes árú belépő is igen kedvező. Az érdiek ráadásul ennek felét fizetik, amennyiben a jegyvásárlásnál felmutatják lakcímkártyájukat, így egy-egy koncertért maximum kétezer forintot kell fizetniük – hangsúlyozta Turbók.

Az Agárdi Popstrand idei programja:

Július 2.: Mobilmánia, Vikidál Gyula, Republic

Július 9.: EDDA, Pataky Művek

Július 16.: Irigy Hónaljmirigy, Vastag Csaba

Július 23.: OMEGA, Skórpió

Július 30.: Neoton, Kasza Tibi

Augusztus 6.: R-GO, Bereczki Zoltán

Augusztus 13.: Demjén Ferenc, Piramis

Augusztus 19.: Magna Cum Laude, Király Viktor

Augusztus 20: LGT sztárokkal “Zenevonat” szuperkoncert, vendég: Rácz Gergő, Rakonczai Viktor

Címkék