Dühöng a nyár – programajánló a nyár közepén

Talán az egész nyár legmelegebb hétvégéjét éljük, tombol a kánikula, márpedig ilyenkor mindenki próbál víz mellé menekülni. Annak sem kell azonban búsulnia, aki a környéken marad, hiszen akadnak érdekes, izgalmas programok. Mikor máskor lehet például lefesteni egy hidat!

Hasonló tartalmaink:

Végre péntek!

Péntek este az Agárdi Popstrand színpadán fellép Keresztes Ildikó és az Irigy Hónalj Mirigy. Az érdi lakosok továbbra is féláron szórakozhatnak, ha magukkal viszik a lakcím kártyájukat!

Ganz bácsi műhelye

Akit érdekel az, milyen is lehetett anno egy öntöde, az szombaton 11 órától ne hagyja ki a Ganz Ábrahám Öntödei Gyűjtemény programját. Ekkor ugyanis a pincétől a padlásig bejárhatjuk az öntödét, miközben megtudhatjuk, hogyan működött az adagoló, mi minden került a kemencébe, és még a pőrekocsit is megismerhetjük. Ráadásul van egy alkotóműhely is, ahol a gyermekek mindenféle alkotásokat készíthetnek.

Fessük le a Szabadság hidat!

Már tavaly is neki lehetett állni egy nagy késő délutáni aszfaltkrétázásnak, és így lesz ez időn is, szombaton 17 órától a lezárt Szabadság hídon. Ráadásul a szervezők adják a krétát, nekünk a kreativitásunkat kell csak vinni.

Pöttömkert

A Budapest Parkban vasárnap fél 10-től lesz Dinnyeérlelő Kerekítő baba-mama foglalkozás, Méhek koncert, több színházi előadás, és interaktív játszóház is.

Mosó Masa Mosodája

A Csodamalom Bábszínház előadásában Mosó Masa maga meséli el Sompolygó, a rókalány történetét, amelyből kiderül, hogyan jutott el a Kerek Erdőből az Óperenciás-tengeren át a Mesék Országútján az Aranyvárosba, és hogyan lett belőle tündérkirálynő. Mindez a Városmajori Szabadtéri Színpadon vasárnap fél 11-től.

Barátom, Róbert Gida

Micimackó soha nem ment ki a divatból, ám a jelek szerint mostanában Róbert Gida lett a filmesek egyik nagy kedvence. Tavaly is készült róla egy film (a Viszlát, Christopher Robin), és ezen a héten is lesz egy premier.

A Barátom, Róbert Gida kevésbé keserű, mint a tavaly mozi, ami a szerző A.A.Milne és fia nem mindig problémamentes kapcsolatát dolgozta fel. Ebben a filmben a felnőtt Róbert Gida (Ewan McGregor alakítja) életét ismerhetjük meg, aki már megfeledkezett gyermekkori barátairól, ám Micimackó váratlanul ismét megjelenik az életében…

Agárdi Popstrand

Most hétvégén duplázik a Popstrand, szombaton az R-Go és Kasza Tibi lép színpadra.

 

Címkék