Tollaslabdázásért csoki

Az idei utolsó Csoki-kupát rendezték meg az érdi tollaslabdázók, amelyen ezúttal nem csak az érdi diákok vettek részt, hanem, többek között Budapestről, Dunaújvárosból és Zsámbékról is érkeztek tizenéves játékosok.

Hasonló tartalmaink:

A Csoki-kupa elsődleges célja a versenyzési lehetőség biztosítása az általános iskolás korosztály számára, valamint a tollaslabda sportág népszerűsítése. Tinka Lajos, tollaslabda-edző elmondta, hogy egy-egy ilyen alkalom lehetőséget ad arra, hogy a gyerekek felmérjék tudásukat, erejüket és rátermettségüket.

A megméretésen általános iskolás gyerekek vehettek részt, igaz elfogadták egy-két középiskolás jelentkezését is, így összesen 54 játékos, négy korcsoportban versenyzett diákolimpiai szabályok szerint.

Tinka Lajos elégedett tanítványai idei teljesítményével, főként az országos eredményekre büszke. Az országos diákolimpián hét versenyző több dobogós helyet is elhozott – tette hozzá Tinka Lajos. Majd megjegyezte, hogy hozzájuk kerül a legeredményesebb általános iskolának járó díj is.

Az évadzáró tollaslabda-versenyről senki sem távozott üres kézzel, hiszen a Csoki-kupán minden nevezés után táblacsokoládét osztanak szét. Ezen kívül kategóriánként és nemenként a három legjobb versenyző érem és oklevél-díjazásban részesül.

Címkék