Nyári könyvajánló

A Csuka Zoltán Városi Könyvtár nyári ajánlóval várja olvasóit. A válogatáshoz a gyermekkönyvtár, a zenei könyvtár és a felnőtt könyvtár kínálatából szemezgettek, amely megtalálható a csukalib.hu internetes oldalon is.

Hasonló tartalmaink:

Június 6-ától elérhető a Csuka Zoltán Városi Könyvtár ötletadó nyári ajánlója. Az intézményben és a könyvtár honlapján is elérhető. A válogatásban található könyv, hangzó anyag és film egyaránt, így mindenki megtalálhatja a saját érdeklődésének megfelelő kiadványt.

Szabó Andrea, a Csuka Zoltán Városi Könyvtár könyvtárosa elmondta, hogy mindig hétköznapokon lehet ajánlókkal találkozni a honlapon. Hétfőn a Gyermekkönyvtár ajánlatát láthatják, Kreatív szünidő címmel, kedden a Felnőtt könyvtár jelentkezik az Utazzunk a fotelből ötletadó válogatással, szerdán a Zenei Könyvtár zenés és filmes ajánlójával folytatódik a hét, majd csütörtökön újra a Gyermekkönyvtár ajánlója következik Varázslatos mesék címmel és pénteken minden alkalommal az El Camino válogatás zárja a hetet.

A nyári ajánló mellett tematikus kiemeléssel is várja olvasóit a könyvtár júniusban. Jelenleg a Zenészikonok válogatás található meg a kiemelt helyen, majd június 16-ától a Színészlegendák összeállítással találkozhatnak a könyvtárba látogatók.

A félév zárórendezvénye pedig június 15-én a Fejős Éva író-olvasó találkozó lesz. Fejős Éva könyvei nagyon olvasottak és könnyed nyári olvasmánynak is alkalmasak. Az írónő könyvei megvásárolhatóak lesznek a találkozón.

Szabó Andrea végül felhívta a figyelmet a könyvtár nyári zárva tartására is, amely augusztus 8-tól 21-ig tart. Augusztus 22-étől a megszokott nyitva tartással várják az olvasókat.

Címkék