Országos bajnokok a Masters SE táncosai

A május 14-én, Budaörsön megrendezésre kerülő Akrobatikus Rock And Roll Országos Táncversenyen az érdi táncosok önmagukból a maximumot kihozva nagyszerűen teljesítettek.

„Hatalmas sikerekkel és örömkönnyekkel teli országos versenyen vagyunk túl. Reggel megérkezve a versenyre álmunkban sem gondoltuk volna, hogy öt aranyéremmel, egy ezüstéremmel, és számos gyönyörű döntős helyezéssel távozhatunk a csarnokból!” – mesélték a büszke edzők a sikeres versenynap után.

Serdülő páros kategóriában 31 duó indult, köztük az egyesület három párosa is. Elsőként Kovács Kornél-Korpás Petra vegyes párosnak örülhettek a szurkolók, akik egész nap kiemelkedő teljesítményt nyújtva felállhattak a dobogó legfelső fokára! Csanki Gábor-Poncz Zsófia egy igen lendületes táncukkal a 4. helyen végeztek, Gábor László-Szalai Alexa serdülő párosa pedig éppen csak lecsúszva a középdöntőről a 15. helyen zárták a versenyt.

A Masters SE formációs táncosai is remekeltek a bajnokságon, junior kategóriában kettős győzelemnek örülhettek! Junior kisformációs kategóriában 15 team csapott össze, ahol a Rakéták csapattagjai ismét bebizonyították kiemelkedő tehetségüket, és újra magasba emelhették a legjobbnak járó kupát. Dolce Vita junior nagyformációnk, hosszú, kemény munka után szintén felállhatott a dobogó legfelső fokára, ezzel biztosítva kvalifikációjukat az őszi világbajnokságra!

Felnőtt kisformációs kategóriában az Escape csapata egy igen nívós mezőnyben a 4. helyen zárhatta a napot. Ám az eredmények sorozata ezzel még nem ért véget, a vegyes nagyformáció tagjai is arany-, és ezüstéremmel, valamint kupával a kezükben térhettek haza:

a Militans csapat tagjai végre országos győztesek lettek! Felnőtt nemzetközi nagyformációban a SolInvictus igen látványos kűrt adott elő, amit a pontozók az országos verseny legjobbjának ítéltek meg, a Szupergirls vegyes formáció pedig a 2 helyet szerezte meg.

 

Címkék