Akadozhat az e-matrica vásárlás

A Nemzeti Útdíjfizetési Szolgáltató Zrt. az e-matrica és a HU-GO e-útdíj értékesítési rendszerének fejlesztése miatt 2016. július 1. 18:30 és 2016. július 4. 08:30 óra között kisebb-nagyobb lassulásokra, időszaki leállásokra kell számítani.

Hasonló tartalmaink:

Az e-matrica használat arányos és a HU-GO megtett úttal arányos díjfizetési rendszer fejlesztése miatt

-       2016. július 1. 18:30 és július 4. 08:30 között az értékesítésben szakaszosan lassulásokra, rövidebb idejű leállásokra kell számítani.

-       2016. július 1. 23:30 és július 2. 02:00 között a NÚSZ ematrica.nemzetiutdij.hu webes felületén az értékesítés szünetel.

A lassulások és a rövidebb idejű leállások a fejlesztések ütemezett élesítése miatt csak helyi szinten lesznek tapasztalhatóak. Ezért amennyiben egy viszonteladói ponton nem lehet úthasználati jogosultságot vásárolni, javasoljuk, hogy az utazók és fuvarozók keressenek fel egy másik értékesítési pontot. A viszonteladói pontokról tájékoztatót megtalálnak a NÚSZ weboldalán, a nemzetiutdij.hu-n.

A tervezhető utazások esetében javasoljuk, hogy a várakozás elkerülése érdekében úthasználati jogosultságát elővételben (a karbantartást megelőzően) vásárolja meg az ematrica.nemzetiutdij.hu vagy  www.hu-go.hu weboldalon, SMS-ben, mobil applikációkon keresztül, ügyfélszolgálati irodáinkban, valamint viszonteladói partnereinknél.

Felhívjuk a figyelmet arra, hogy díjköteles útszakaszra való felhajtáskor már rendelkezni kell érvényes jogosultsággal.

nemzetiutdij.hu

Címkék