Dzsungel tábor

A vadnyugat, a tengerészek és a csapatjátékok világa után idén a dzsungelbe kalandozhatnak azok a fiatalok, akik részt vesznek a Érdligeti Általános Iskola és a Családépítő Egyesület nyári táborában.

Hasonló tartalmaink:

Varga György, a tábor szervezője úgy fogalmazott, a kikapcsolódás és a játék mellett mindenkori céljuk az is, hogy a táborok során egy jellem- és értékalapú közösség is kibontakozzon.

Az iskola és a helyi civil szervezet kapcsolata már több éves múltra tekint vissza, amely együttműködés egyik gyümölcse a nyári napközis tábor. Az Érdligeti Általános Iskola Túr utcai épületében zajló “Jungle Camp” nevű táborában elsősorban az intézmény tanulói vesznek részt nagy létszámban. A szervező elmondta, a közel 150 diák számára az érkezés pillanatától a távozásig folyamatos és izgalmas programot biztosítanak.

A tábor címe is jelzi, a programokban kiemelt szerepe van az idegennyelvi képzésnek. A Családépítő Egyesület révén már nem először vannak jelen a táborban azok az Egyesült Államokból érkezett, anyanyelvű tanárok, akik játékos formában fejlesztik a gyerekek angol tudását.

A Dzsungel Tábor a jövő héten is folytatódik, de akkor már az iskola felső tagozatos diákjait várják a programokra.

Címkék