Parkolófelújítás és szúnyoggyérítés Érden

Megtartotta szokásos szerdai sajtótájékoztatóját a város vezetősége a Polgárok Háza Dísztermében. A tájékoztatón T. Mészáros András polgármester a helyi ügyek között beszélt a központi parkoló felújításáról és beszámolt a szúnyoggyérítésről is.

Hasonló tartalmaink:

Elkezdődött a Szepes Gyula Művelődési Központ mögötti parkoló rendezése – ezzel kezdte a tájékoztatóját T. Mészáros András polgármester, majd hozzátette: az önkormányzat parkolója is szilárd burkolatot kap. Az, hogy milyen eljárással zajlik a pormentesítés, tehát, hogy térkővel vagy aszfaltozással oldják meg, az ezekben a napokban dől el.

Az elmúlt hétvégén szúnyogirtás is történt a városban, ami az Ófalusi-Újfalusi területre koncentrálódott. A közeljövőben Parkvárosban is számítani lehet légi szúnyogirtásra.

Sikeresnek értékelte a polgármester az Ifjúsági Önkormányzat kezdeményezését, amely szerint az érdiek óriáskivetítőn nézhették végig a labdarúgó-válogatott utolsó két mérkőzését a Főtéren.

A továbbiakban pedig a Brexit népszavazás eredménye kapcsán T. Mészáros András elmondta: a britek úgy döntöttek, kilépnek az Európai Unióból. Ezzel kapcsolatban a polgármester kiemelte, hogy az unió migránspolitikája az oka ennek a kilépésnek. Ebben a kérdésben a magyar politika nagyon egyértelmű: a politikai menekülteket a megfelelő adminisztrációs eljárással befogadhatóak lesznek – hangsúlyozta T. Mészáros András. Az a népszavazás, amelyet a kényszer-betelepítés ellen ír majd ki hamarosan a köztársasági elnök, az nagyon fontos lesz a magyar nemzet, a kultúra szempontjából – hangsúlyozta a polgármester.

Címkék