Kiállítás és irodalmi műsor a Czabai-kertben

Múlt héten tartotta első művésztelepét a Képzőművészek Érdi Közössége a Czabai-kertben. A 13 alkotó munkájából pénteken délután kiállítást nyitottak, az ünnepséghez az Irodalomkedvelők Klubjának tagjai is csatlakoztak, akik rövid műsorral készültek a rendezvényre.

Hasonló tartalmaink:

Több, mint két éve alakult meg a Képzőművészek Érdi Közössége, nem hivatásos érdi alkotókból. Az eltelt években többször szerveztek közös alkotói napokat, összejöveteleket és kiállítást is, az elmúlt héten azonban már alkotótábor Mostanra azonban felmerült az igény egy művésztelep keretében alkottak a művészek a Czabai-kertben. Az elkészült alkotásokból pedig kiállítást is nyitottak a tábor zárásaként.

vlcsnap-2016-07-11-19h23m31s73

A Művésztelepet ugyan első alkalommal, de hagyományteremtő szándékkal szervezték meg. A tagok többségének újdonságot jelentett az egy térben való alkotás a többi művésszel, azonban minden résztvevőt ösztönzött a tagok jelenléte.

vlcsnap-2016-07-11-19h24m58s180

A Képzőművészek Érdi Közösségének művésztelepén többségében festőművészek alkottak, de voltak keramikusok és ötvös is a táborban. Az alkotótábor zárórendezvényéhez pedig az Irodalomkedvelők Klubjának tagjai is csatlakoztak, akik ünnepi műsorral készültek a kiállításmegnyitóra.

Címkék