Kockanapok Érden
Kockanapok Érden

Először érkezett Érdre a Kockanapok – LEGO® építmények kiállítása. A Kockanapokon terepasztalok, modellek és motorizált építmények tekinthetők meg, valamint börze és játszóház is található a Finta Rendezvényházban.

Hasonló tartalmaink:

Ma délelőttől vasárnapig tekinthető meg a tíz éve útjára indított, a világhírű dán játékgyár termékei által ihletett vándorkiállítás, amin – mint azt Takács Gergely, szervező elmondta -, nem csak a gyerekek, hanem a valószínűleg a felnőttek is sok érdekességet láthatnak. A tárlaton ugyan olyan darabok is vannak, amiket bármikor leemelhetünk a boltok polcairól, de a szervezők törekedtek rá, hogy minél több egyedi alkotással is találkozhasson a közönség.

Az 1932 óta létező, de manapság is ismert formáját csak 1958-ban elnyerő háromdimenziós kirakós játék a mai napig nagy népszerűségnek örvend az egész világon. A dán “leg godt!” azaz “játssz jól!” kifejezésről elnevezett termék nem csak kellemes időtöltés kicsiknek és nagyoknak, hanem kiváló készségfejlesztő is.

A Finta Rendezvényházban megtartott Kockanapokra szombaton reggel 9 és este 7, míg vasárnap szintén 9-től este 6 óráig várják az érdeklődőket.

 

Címkék