Micsoda rangadók lesznek!

A Magyar Labdarúgó Szövetség Pest Megyei Igazgatósága elkészítette a sok csapattal bővülő Pest Megyei harmadosztály csoportbeosztásait, ahol a délnyugatiban számos rangadó vár az Érdi Járás csapataira.

Hasonló tartalmaink:

Az egyaránt az NB III Nyugati csoportjában szereplő Érdi VSE és Diósd második csapattal szerepel a Pest Megyei harmadosztályban, melyet a regionális szervezet hét csoportra osztott szét. A 98 gárdát földrajzi elhelyezkedés szerint csoportosították.

A délnyugati csoportban a környező települések gárdái összekerültek, így a Dunafüredi LC (Százhalombatta), a Diósd II, az Érdi VSE II, a Sóskút SKE és a Tárnok KSK is azonos csoportba került, így szinte minden fordulóban lehet térségi rangadó. A legalsóbb osztály mind a hét csoportjában összesen tizennégy-tizennégy csapat vitézkedik, így a bajnokság huszonhat fordulóból áll.

Az Érdi VSE tavaly kiválóan kezdte a bajnokságot, első öt meccsén nem talált legyőzőre, s sokáig a Tököl VSK II-vel viaskodott a lista vezetéséért, ám végül a 7. lett a megye háromban, míg a Diósdi TC II a 4., a Dunafüred a 8. helyen végzett. A Tárnok KSK 14., a Sóskút SKE 12. lett a tizenhat csapatos megye kettőben, ám az átszervezések miatt mindketten kiestek.

A Pest Megyei III. osztály délnyugati csoportjának mezőnye:

Bugyi SE II, Délegyháza KSE, Diósdi TC, Dunafüred LC, Dunaharaszti MTK II, Dunavarsányi TE II, Érdi VSE II, Herceghalom SE, Kiskunlacháza SE, Sóskút KSE, Szigetbecse SE, Szigetcsép SC, Szigetszentmárton KSE, Tárnok KSK.

Kép: A teljes megye három csoportbeosztása egy térképen (mlsz.hu)

Címkék