Másodszor nyert a Budaörs

A Merkantil Bank Liga NB II 5. fordulójában a hazai pályájának számító Csákváron fogadta és győzte le 3–0-ra a harmadosztályból feljutó Cigándot a Budaörs labdarúgó csapata.

Hasonló tartalmaink:

Öt meccs után második győzelmét érte el a Budaörs, amely már az első félidőben magabiztos előnyt szerzett, miután a hatodik percben Horváth Levente távoli lövése akadt be a cigándi kapuba, majd a 27. percben az egyébként érdi nevelésű Sajbán Máté a kapusról visszapattanó labdát lőtt a vendégek kapujába.

A hajráig sem a Cigánd nem tudott szépíteni, sem a Budaörs nem tudta növelni előnyét, pedig a hazaiak előtt számos nagy helyzet adódott. Aztán a 82. percben a nem sokkal korábban csereként beálló Deli Márió gurított a kapuba egy kipattanó labdát ezzel beállítva a 3–0-s budaörsi győzelmet.

A Budaörs két győzelemmel és három vereséggel a tizenharmadik helyet foglalja el a másodosztályban.

Merkantil Bank Liga NB II, 5. forduló:

Budaörsi SC–Cigánd SE 3–0 (2–0)

Csákvár, 150 néző. Vezette: Barna Gábor (Horváth Zoltán, Takács Gábor)

Budaörs: Ordasi – Horváth L., Gál Sz., Kinyik, Ódé – Csillag – Árvai  (Deli, 74.), Sajbán Miklós (Ferkó, 55.), Bogáti (Menyhárt, 68.), Stieber A. – Sajbán Máté. Vezetőedző: Miskei Attila

Cigánd: Egyed – Molnár R., Csicsvári, Raducu, Varga Krisztián – Kasza (Balogh A., 76.), Baksa – Katona Gy., Kis Sz. (Kinczel, 62.), Barcsay – Angyal N. (Oláh L., 58.) Vezetőedző: Fogarasi Zoltán

Gólszerzők: Horváth L. (6. perc), Sajbán Máté (27. p.), Deli (82. p.)

Címkék