„Hazai pályán” kapott ki a Budaörs

A Merkantil Bank Liga NB II labdarúgó bajnokságának 6. fordulójában a Budaörs idegenben lépett pályára annak az Aqvital FC Csákvárnak az otthonában, amelynek pályáját a budaörsiek is hazai létesítményüknek használják az Árok utcai pálya rekonstrukciója alatt.

Hasonló tartalmaink:

A két hazai csapat találkozóján ígéretesen indult, mindkét félnél adódtak lehetőségek már az első percekben, ám a vezetést a csákváriak szerezték meg a 22. percben, miután egy pontrúgásból Paudits Patrik fejelt a kapuba.

Az első gól után kissé leült a mérkőzés, de negyed óra múlva Csillag Dáriusz távoli szabadrúgásába senki sem ért bele, s a budaörsiek egyenlítettek.

A második félidőben egymást váltogatták a helyzetek, hol a csákváriak, hol budaörsiek voltak az ellenfél kapuja előtt, aztán a Fejér megyeiekkel volt a szerencse, amikor a 74. percben egy jobboldali beadás után a labda három budaörsi védő lába között jutott el Molnár Tiborig, aki pedig a rövidbe passzolt.

A hajrában a budaörsiek küzdöttek, de nem tudtak egyenlíteni.

 

Merkantil Bank Liga NB II, 6. forduló:

Aqvital FC Csákvár–Budaörs 2–1 (1–1)

Csákvár. Vezette: Takács T. (Buzás, Medovarszki)

Csákvár: Kovács Dániel – Pintér B., Dulló, Póti, Baranyai – Mészáros Dávid, Bakos, Kocsis G. (Kiprich, a szünetben) – Paudits, Vallejo (Molnár Tibor, 55. perc), Oldal (Horváth Roland, 74. p.).

Vezetőedző: Toldi Gábor

Budaörs: Ordasi – Lajer, Gál, Kinyik, Ódé – Menyhárt, Ferkó (Csobánki, 60. p.), Csillag (Varga Bence, 78. p.) – Sajbán Máté, Deli, Stieber A. (Marques-Ariosa, 56. p.)

Vezetőedző: Miskei Attila

Gólszerzők: Paudits (22. p.), Molnár Tibor (74. p.), ill. Csillag (37. p.)

 

További eredmények:

Békéscsaba 1912 Előre–Puskás Akadémia FC 5–0 (2–0)

Nyíregyháza Spartacus–Kozármisleny 0–4 (0–1)

Mosonmagyaróvári TE 1904–Szeged 2011-GA 1–1 (0–0)

Vác FC–Balmazújváros 4–2 (3–1)

Szeol SC–Szolnoki MÁV 2–1 (1–1)

Cigánd SE–Soroksár SC 0–1 (0–1)

Siófok–Dorogi FC 0–2 (0–1)

Soproni VSE–Kisvárda Master Good 1–1 (0–0)

ZTE FC–Ceglédi VSE 1–0-nál a szünetben félbeszakadt

Címkék