Kezdődnek a labdarúgó bajnokságok

Az Érdi VSE felnőtt csapata már túl van három győztes mérkőzésen az NB III Nyugati csoportjában, miután a Diósdi TC-t, az FC Ajkát és a Gyirmót FC Győr II-t is magabiztosan győzte le Limperger Zsolt legénysége, ám a nagyüzem csak most indul be az Ercsi úti sporttelepen, hiszen a gárda négy utánpótlás egysége, valamint második csapata is megkezdi bajnoki szereplését a következő hetekben.

Hasonló tartalmaink:

A Pest megyei harmadosztály délnyugati csoportjában szereplő Érdi VSE II augusztus 28-án, 16.30-tól fogadja a Dunavarsányi TE II-t, majd szeptember 3-án a Szigetszentkilósi TK II otthonában vendégeskedik. Az első térségi rangadót szeptember 11-én rendezik, amikor a Diósdi TC második csapatát látja vendégül Molnár László együttese.

Az U19-es gárda két térségi rangadóval nyit az első két fordulóban az NB III Közép-Nyugati csoportjában, ahol tizennégy gárda indul. Az érdiek szeptember 3-án a Százhalombattai VUK SE ellen kezdenek, majd egy héttel később a Diósdi TC korosztályos együttesét fogadják.

Az Érdi VSE U19-es csapatának őszi programja

Az Érdi VSE U19-es csapatának őszi programja

 

Az U17-es csapat szintén az NB III Közép-Nyugati csoportjába kapott besorolást, ám itt csak nyolc gárda indul. Az Érdi VSE U17-esei szintén Százhalombattán kezdenek és a Diósd ellen játsszák első hazai mérkőzésüket.

0824_foci_U17

Az U17-esek őszi programja

Az U15-ös és az U14-es csapatok pedig már ezen a hétvégén elkezdik az évadot, méghozzá mindkét korosztály a Gárdonyi VSC ellen az NB II Közép-Nyugati csoportjában, majd szeptember 4-én a Kelen SC utánpótlás együtteseit fogadják az Ercsi úti Sporttelepen. Mindkét bajnokságban tizennégy-tizennégy gárda küzd egymással.

0824_foci_U150824_foci_U14

 

Címkék