Szombaton röplabdameccs az Arénában

Augusztus 27-én, szombaton a magyar női röplabda-válogatott 19.30-tól a török Bursa klubcsapata ellen játszik felkészülési mérkőzést az ÉRD Arénában.

Hasonló tartalmaink:

Jan de Brandt csapata Jan de Brandt csapata ellen – így lehetne jellemezni a szombati találkozót, ahol a magyar női röplabda-válogatott szövetségi kapitányaként is tevékenykedő belga szakember klubcsapatával, a török Bursával találkozik a nemzeti válogatott.

A magyar válogatott egyébként már néhány hete Érden edzett, ám a szombathelyi Savaria Kupán volt jelenése, így egy időre oda tették át székhelyüket, azóta ismét visszatértek az ÉRD Arénába. Az érdi csarnokban Dömötör Lászlónak, a Delta RSE Érd elnökének, a Magyar Röplabda Szövetség elnökségi tagjának a segítségével még a búvárkodás rejtelmeibe is betekintést nyertek a játékosok, illetve a kapitány, hiszen Dömötör László ezek mellett búvároktató is, s az ÉRD Aréna medencéjének vízfelszíne alatt is elkalauzolta a válogatott tagjait.

A magyar női röplabda-válogatott a következő hetekben még többször szerepel Érden, hiszen néhány hét múlva ismét felkészülési mérkőzést vív, majd az Európa-bajnoki selejtezős mérkőzéseket (szeptember 15-18.) az érdi sportcsarnokban rendezik.

Címkék