Sorozatban hatodszor

Három vereséggel zárta le a VI. „Nyitnikék” Ipartestület Kupát a Budaörs női kézilabda csapata, amely úgy tűnik, az érdi rendezésű torna után elkapta a fonalat. Mihály Attila együttese jelenleg Zágrábban van egy nemzetközi felkészülési tornán, ahol már sorozatban hatodik győzelmét szerezte meg a gárda.

Hasonló tartalmaink:

A Budaörs nemrég még Prágában vett részt a cseh DHC Slavia Praha által szervezett tornán, ahol a házigazdát 23–18-ra, a német MTV 1860 Altlandsberget 19–16-ra, a lengyel KPR Jelenia Górát 26–18-ra, végül az osztrák UHC Stockeraut 23–19-re győzték le Pálos-Bognár Barbaráék, akik ezzel tornagyőzelmet ünnepelhettek.

A cseh után a horvát fővárosba vezetett a budaörsi lányok útja, akik Zágrábban nem csak felnőtt, hanem ifjúsági és juniorcsapattal is részt vettek.

Horvátországban is a házigazda ellen nyitottak Hornyák Ágnesék, akik a Lokomotiva Zagreb együttesét simán, 34–26-ra verték. A torna második meccsén sem tört meg Mihály Attiláék remek szériája, hiszen a másik horvát gárdát, a Sesvete-t hét góllal, 28–21-re verték.

Címkék