Hajnalban raboltak

Az érdi rendőrök néhány órán belül azonosították és elfogták a 20 éves gyanúsítottat. Később 18 éves társát is elfogták.

Hasonló tartalmaink:

Rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást az Érdi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya D. Viktor 20 éves és L. László 18 éves érdi lakosok ellen.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a két férfi 2016. augusztus 31-én hajnalban berúgta egy érdi családi ház ajtaját. Az ott lakó idős asszonyt késsel megfenyegették, kezeit leszorították és az értékei átadására kényszerítették. A sértettől végül készpénzt, arany fülbevalót és egy bankkártyát vettek el.

Az érdi nyomozók a sértett kihallgatása, a helyszíni szemle és az adatgyűjtés eredményeként rövid időn belül azonosították és 2016. augusztus 31-én reggel – érdi lakásában – elfogták D. Viktort. Előállították, gyanúsítottként hallgatták ki, majd bűnügyi őrizetbe vették.

Társát a kora esti órákban fogták el. L. Lászlót előállították az Érdi Rendőrkapitányságra és – őrizetbe vétele mellett- gyanúsítottként hallgatták ki.

A nyomozóhatóság kezdeményezte mindkettőjük előzetes letartóztatásának elrendelését.

Címkék